à la carte vis- en vleesgerechten
Zeevruchtencocktail met al het lekkers uit de zee € 14,00/pers.
Carpaccio van Schotse zalm, citrus, quinoa € 13,00/pers.
14,00 €
incl. BTW
Gratis verzending naar de volgende landen: België Meer tonen Laat minder zien
Tomatenroomsoep met balletjes € 6,50/liter
Kreeftensoep met Armagnac € 12,50/liter suppl. stukjes kreeft € 5,00/50 gr.
Pompoensoep met gekonfijte sinaasappel en zure room € 8,00/liter
Pastinaaksoep met pancetta en geroosterde amandel € 9,00/liter
6,50 €
incl. BTW
Gratis verzending naar de volgende landen: België Meer tonen Laat minder zien
Halve kreeft “Belle Vue” vanaf € 25,00/pers.
Halve kreeft met verse pasta, zeekraal, minitomaatjes en salie € 27,00 (warme bereiding)
Gegratineerde oester met champagnesaus (3 stuks) € 12,00/st.
25,00 €
incl. BTW
Gratis verzending naar de volgende landen: België Meer tonen Laat minder zien
Garnaalkroket € 4,00/st.
Vispannetje met lekkers uit de Noordzee voorgerecht: € 12,00/pers. hoofdgerecht: € 19,00/pers.
Schelp gevuld met Sint-Jacobsnootjes € 14,00/pers.
Poon, vierge, verse pasta en gegrilde courgette voorgerecht: € 16,00/pers. hoofdgerecht: € 25,00/pers.
Tongschar en mosseltjes, fregola en dille voorgerecht: € 16,00/pers. hoofdgerecht: € 25,00/pers
4,00 €
incl. BTW
Gratis verzending naar de volgende landen: België Meer tonen Laat minder zien
Hertenfilet ‘Grand Veneur’ met risottokroketjes € 25,00/pers.
Varkenshaasje ‘Brasvar’ op Ardeense wijze met aardappelkroketjes € 18,00/pers.
‘La Belle Flamande’ hoevekip met dragonsaus en aardappelkroketjes € 17,00/pers.
Al onze vleesgerechten worden geserveerd met aangepaste wintergroentjes
25,00 €
incl. BTW
Gratis verzending naar de volgende landen: België Meer tonen Laat minder zien