à la carte vis- en vleesgerechten


Koude voorgerechten

Zeevruchtencocktail met al het lekkers uit de zee    14,00/pers. 

Carpaccio van Schotse zalm, citrus, quinoa   € 13,00/pers.

14,00 €

  • Beschikbaar

Soepen

Tomatenroomsoep met balletjes    6,50/liter 

Kreeftensoep met Armagnac    12,50/liter    suppl. stukjes kreeft  5,00/50 gr. 

Pompoensoep met gekonfijte sinaasappel en zure room    8,00/liter 

Pastinaaksoep met pancetta en geroosterde amandel    9,00/liter 

6,50 €

  • Beschikbaar

Oesters en kreeftbereidingen

Halve kreeft “Belle Vue”   vanaf  25,00/pers. 

Halve kreeft met verse pasta, zeekraal, minitomaatjes en salie    27,00 (warme bereiding)

Gegratineerde oester met champagnesaus (3 stuks)    12,00/st. 

25,00 €

  • Beschikbaar

Visgerechten

Garnaalkroket    4,00/st. 

Vispannetje met lekkers uit de Noordzee   voorgerecht:  12,00/pers.  hoofdgerecht:  19,00/pers.

Schelp gevuld met Sint-Jacobsnootjes    14,00/pers. 

Poon, vierge, verse pasta en gegrilde courgette   voorgerecht:  16,00/pers.  hoofdgerecht:  25,00/pers. 

Tongschar en mosseltjes, fregola en dille   voorgerecht:  16,00/pers.  hoofdgerecht:  25,00/pers

4,00 €

  • Beschikbaar

Vleesgerechten

Hertenfilet ‘Grand Veneur met risottokroketjes    25,00/pers. 

Varkenshaasje Brasvar op Ardeense wijze met aardappelkroketjes    18,00/pers. 

La Belle Flamande hoevekip met dragonsaus en aardappelkroketjes    17,00/pers.

            Al onze vleesgerechten worden geserveerd met aangepaste wintergroentjes

25,00 €

  • Beschikbaar