Het Kompas Catering Het Kompas Catering Het Kompas Catering Het Kompas Catering Het Kompas Catering Het Kompas Catering Het Kompas Catering

Afhaalgerechten

 

Omwille van de corona maatregelen hebben wij onze voorstellen aangepast. Enkel deze afhaalgerechten zijn te verkrijgen in de maanden mei en juni.

Klik hier voor de aangepaste voorstellen.

 

Ons team bereid met de grootste zorg onze gerechten. Daar wij met seizoensgebonden producten werken kan het voorvallen dat zij niet altijd voorradig zijn, hierdoor kunnen de gerechten soms aangepast worden maar steeds in overleg met de klant.

De bestellingen kunnen, minimum 4 werkdagen, telefonisch of via mail doorgeven worden.

 

Alle prijzen zijn 6% BTW inbegrepen.

Koude voorgerechten

Gegarneerde zeevruchtencocktail in glas
Salade van scampi met een currydressing (5 stuks)
Carpaccio van runds met tartaar van champignons en groene asperges
Huisbereide terrine van ganzenlever en chutney
Meloen gevuld met gerookte zalm, krab en grijze garnalen
Zalm gemarineerd in Gin, quinoa en rammenas
Tartaar van zalm met fris kruidenslaatje

Soepen

Kreeftensoep met armagnac en stukjes kreeft
Tomatenroomsoep met balletjes
Waterkerssoep met spekjes en broodkorstjes
Runderconsommé met groenteparels
Aspergeroomsoep met grijze garnaaltjes

Kreeftenbereidingen

Kreeft Belle Vue (600 gr.) dagprijs
Kreeft met verse pasta en dragon dagprijs
Open lasagne met kreeft, primeur groentjes en kruidenolie dagprijs

Tussengerechten

Garnaalkroket
Asperges met gerookte zalm en kervel
Vispannetje met al het lekkers van de zee
Rode poon met tomatensalsa en olijven
Pladijs met fijne groentjes en een kreeftensausje
Papillot van kabeljauw met verse pasta
Tongfilet met jonge prei en garnaaltjes
Zeeduivel met selder-currysoepje
Zeebaars met puree basilicum en Limburgse asperges
Asperges op vlaamse wijze met Serrano ham

Vleesgerechten

Bij de hoofdgerechten zijn er steeds verse groentjes en een aardappelbereiding inbegrepen.

Lamskroon met zuiderse groentjes en aardappelgratin
Varkenshaasje met voorjaarsgroentjes en mosterdsaus
Kwartel gevuld met champignons en kalfszwezerik
Parelhoen met groene asperges en een dragonsausje
Kalfsentrecote met jonge groentjes en crème van gele wortel
Hoevekip met raapjes, mailcrème en kruidenjus
Eendenborst met stroop van Vrolijken en raapjes
Kalkoen met voorjaarsgroentjes en champignonsaus

Dessert

Luxe patisserie individueel
Huisbereide tiramisu met speculaas (Schaal voor 6 personen)
Crème brûlée
Mousse van fondant of witte chocolade (Schaal voor 6 personen)
Huisbereide dessert royal (Schaal voor 6 personen)
Koude sabayon met rood fruit
Panno cotta van vanille met frambozen
Assortiment van het huis ( 3 stuks/pers.)
Dessertbuffet van het huis vanaf 20 pers.
Witte chocolademousse met gemarineerde ananas
Fruitsalade
Moelleux van chocolade
Huisbereid vanille ijs (bourbon)
Verjaardagsgebak met vers fruit en slagroom (min. 6 pers.)

A la carte...

Nieuwtjes

Aangepaste openingsuren: op zaterdag gesloten om 16u.

Belegde broodjes en bereide koude schoteltjes

Voor de menukaart van de belegde broodjes zie bovenaan deze pagina. Koude schoteltjes beschikbaar in de winkel: Zalm - tomaat garnaal - gerookte zalm - Serrano ham met cavaillon - kip

Opgelet!!! Bestellingen zijn enkel telefonisch mogelijk.

Voor de gerechten en dergelijke kan u terecht op onze facebook. Enkel telefonisch bestellen. Leveringen zijn mogelijk. 012/21 02 32

site klaargemaakt door yappa
Kompas Catering traiteur - delicatessen - catering
Dorpsstraat 39, 3830 Wellen
tel. 012 21 02 32
info@hetkompascatering.be